søndag den 16. september 2012

Fluminenses førerhold fejler mod bundprop

Atlético Goianiense leverede en kæmpe overraskelse, da bundproppen på udebane besejrede førerholdet Fluminense med 2-1. Fluminense fik dermed afbrudt en serie på 12 kampe i træk uden nederlag, mens Atlético høstede sin første sejr på fremmed græs. Diego Giaretta trykkede et frispark i kassen bag en sprællende Diego Cavalieri i 1. halvleg, og Fluminense-keeperen måtte se sig overlistet endnu en kamp inden pausen. Her var det stopperen Reniê, der udnyttede et hjørnespark fra Marcos til at fordoble føringen. Fluminense, der savnede sin karantæneramte anfører og topscorer Fred, fik reduceret midtvejs i 2. halvleg ved Michael, og den indskiftede offensivspiller var såmen tæt på en udligning i overtiden. Michael forsøgte sig med et saksespark, men Márcio i gæsternes bur reddede flot det spektakulære forsøg. Fluminense risikerer nu at måtte overlade 1. pladsen i Serie A til Atlético Mineiro. Det sker, hvis Ronaldinho & Co. vinder søndagens udekamp mod oprykkerne fra Náutico. Sejren var ikke nok for Atlético Goianiense til at slippe for sidstepladsen i ligaen, hvor "O Dragão" har 7 points op til den rigtige side af nedrykningsstregen.