mandag den 6. august 2012

Tre gyldne minutter for Fluminense

Fluminense holder presset på topholdene i Serie A, da Fred & Co. hentede en 2-0 sejr i Coritiba. Afgørelsen faldt i løbet af bare 3 minutter i slutningen af kampen. Det hele faldt sammen for hjemmeholdet, da Ayrton fik marchordre med bare 8 minutter igen. Forsvarskollega Pereira fulgte trop med et selvmål, hvorefter farlige Fred kort tid efter fordoblede føringen, da forwarden blev spillet helt blank af indskiftede Wágner. Fluminense havde fortjent en scoring mere, men hurtige Wellington Nem måtte i 1. halvleg se sin scoring annulleret for offside. Fluminense ligger 3'er i tabellen med 3 points op til duksen Atlético Mineiro, der dog har én kamp til gode. Coritiba ligger nede som nr. 14 med 3 points ned til nedrykningsstregen.

Vasco da Gama og Corinthians spillede 0-0, da de to mandskaber mødtes på São Januário i Rio de Janeiro. Kampen, der blev sendt direkte på TV2 Sport, var absolut ingen god propaganda for brasilianske fodbold. Holdene havde for travlt med at neutralisere hinanden, og dødboldsspecialister som hjemmeholdets Juninho Pernambucano og gæsternes Douglas havde på dagen ikke nøglerne til at få åbnet kampen. Med resultatet missede Vasco chancen for at tage 1. pladsen i Serie A. Rio-holdet ligger 2'er med 1 point op til Atlético Mineiro, mens årets Copa Libertadores-vindere fra Corinthians ligger midt i tabellen efter de 14 spillerunder.