torsdag den 2. august 2012

Målmandslegenden Ceni bomber videre for São Paulo

São Paulo har en fod i 1/8-finalen i Copa Sul-Americana efter onsdagens 2-0 sejr i Bahia. Målmandslegenden Rogério Ceni gav sit hold en drømmestart med et mål efter bare 6 minutters spil, og det 18-årige stortalent Ademilson fordoblede føringen midt i 2. halvleg. Det var Rogério Cenis blot anden kamp i år efter den lange skadespause, og den 39-årige keeper er nu oppe på 104 mål i karrieren. Ademilson spillede sin fjerde kamp fra start, og det har indtil videre resulteret i 3 scoringer. Målet mod Bahia var ikke det sværeste, men den unge angriber forstår at være på rette tid og sted. Ademilson kommer til at bombe rigtigt mange mål ind for São Paulo i de kommende år. São Paulo og Bahia spiller returkamp på Morumbi tirsdag den 21. august, og det kan ikke blive andet end en hjemmesejr.