torsdag den 9. august 2012

Frisparkskongen Juninho sender Vasco til tops

Vasco da Gama overnatter på 1. pladsen i Serie A efter onsdagens 2-0 sejr over Sport Recife. Juninho Pernambucano var tilbage sin gamle hjemmebane, hvor han huserede i perioden 1991-95, og veteranen åbnede såmen scoringen midt i 2. halvleg på sin specialitet, det direkte frispark. Indskiftede Carlos Tenório fra Ecuador lukkede og slukkede, da han kort før tid afsluttede en flot solotur med at sende bolden i nettet. Vasco fører rækken med 2 points ned til Atlético Mineiro, der dog har 2 kampe til gode. Sport Recife ligger og balancerer på kanten af nedrykningsstregen efter 15 spillede kampe.

Flamengo fik endelig smagt sejrens sødme, da de rød-sorte besejrede Figueirense med 2-0. Vágner Love blev kampens store spiller med 2 mål, der begge blev sat ind efter pausen. Flamengo rykkede op på 10. pladsen i rækken, hvor Figueirense fortsat er agterlanterne. Holdet fra Florianópolis har ikke vundet siden den første spillerunde, og det er længe længe siden.