søndag den 12. august 2012

Dobbelt op for Flamengo og Vágner Love

Flamengo og Vágner Love er for alvor kommet ud af dødvandet i den brasilianske Serie A. "O Rubro-Negro" (De Rød-Sorte) fik sin anden sejr i træk, da man hjemme på Raulino de Oliveira slog Náutico med 2-0Vágner Love kom ligesom i onsdags i centrum med 2 mål, og det bringer ham op på 1. pladsen på topscorerlisten med i alt 8 træffere. Angriberen med det rød-sorte hår må dog nyde udsigten sammen med Alecsandro fra Vasco da Gama og Fred fra Fluminense. Ud over de 3 points, som bringer Flamengo op på 9. pladsen i ligaen, kunne de godt 7.000 betalende tilskuere i Volta Redonda glæde sig over et comeback til Liedson. Den tidligere portugisiske landsholdsangriber spillede sidst i Flamengo tilbage i 2002-03 og han har i den mellemliggende periode været forbi klubber som Corinthians og Sporting Lisboa. Oprykkerne fra Náutico ligger 12'er i tabellen med 4 points ned til nedrykningszonen.

Kriseramte Figueirense fik langt om længe fuld valuta, da holdet fra Florianópolis besejrede Sport Recife med 1-0. Figueirense havde ikke vundet en kamp i Serie A siden den første spillerunde, men det fik angriberen Aloísio rettet op på med målet, der faldt 10 minutter inde i 2. halvleg. Gæsterne rykkede med sejren op på næstsidstepladsen i rækken, og klubben har nu 3 points op til Sport, som er det første hold over nedrykningsstregen.