søndag den 26. august 2012

Dobbelt-op for Thiago Neves i Rio-classico

Thiago Neves gjorde trøje nr. 10 ære, da midtbanespilleren med 2 scoringer afgjorde lørdagens derby mellem Vasco da Gama og Fluminense. Thiago Neves flugtede Fluminense foran efter en lille halv times spil i 2. halvleg, men Vasco fik hurtigt svaret igen på et selvmål af Gum. Det var dog kun en stakket frist for hjemmeholdet for med kun 5 minutter igen af kampen sendte TN10 et frispark direkte i kassen til slutresultatet 2-1. Fluminense holder med sejren presset på topholdet Atlético Mineiro. De to klubber ligger a points, men Atlético tager 1. pladsen på reglen om flest sejre. Atlético kommer dog på en svær opgave i denne spillerunde med derbyet mod Cruzeiro. Vasco da Gama ligger fortsat 3’er i Serie A, men såfremt Grêmio får point i dagens GreNal-classico mod Internacional, må Juninho & Co. pænt overlade sin placering til gauchoerne.