søndag den 19. august 2012

Målmandslegenden Ceni oppe på 105 scoringer i karrieren

São Paulo kom efter 3 nederlag i træk igen ind på ret kurs, da "O Tricolor" hjemme på Morumbi besejrede Ponte Preta med 3-0. Målmandslegenden Rogério Ceni fik lidt oprejsning for midtugens selvmål i Náutico, da den 39-årige anfører midt i 1. halvleg bragte sit mandskab på 1-0 på straffespark. Det var Rogério Cenis 105. mål i karrieren. Offensivspilleren Lucas Moura var tilbage for São Paulo efter et lidt tamt OL, og den kommende Paris Saints German-spiller kunne fejre sit comeback med en glimrende scoring til 2-0. Der faldt også et enkelt mål efter pausen, og det var værd at vente på for de 9.900 betalende tilskuere. Indskiftede Osvaldo lavede sit eget lille show, da han efter lidt legestue med 3 modstandere trykkede bolden op i det ene målhjørne til slutresultatet 3-0. São Paulo rykker med sejren op på 6. pladsen i Serie A med 3 points op til Top 4. Oprykkerne fra Ponte Preta er nu uden sejr i de sidste 4 kampe, og holdet fra Campinas er nede som nr. 13 ud af de 20 klubber i Brasiliens fornemste fodboldrække.