mandag den 6. august 2012

Stjerneløse Santos fik smæk i Náutico

Søndagskampen mellem Náutico og Santos var også en dyst mellem turneringens dårligste forsvar og det dårligste angreb. Hjemmeholdets offensiv funklede for en gangs skyld, og med tre mål inden for den sidste halve time sendte Náutico gæsterne tilbage til havnebyen med et nederlag på 3-0Patric, Kim og Kieza sørgede for målene, der sender oprykkerne Náutico op på 11. pladsen i Serie A, mens stjerneløse Santos er nede som nr. 16 med kun 1 point ned til nedrykningsstregen. Gæsternes tandløse hold var ramt af afbud fra hele 11 spillere, hvor OL-aktuelle Neymar og Ganso var de mest prominente navne. Det er for tiden i den grad op ad bakke for Copa Libertadores-mestrene fra 2011.

Oprykkerkollegerne fra Ponte Preta sørgede for søndagens store overraskelse, da man på Estádio Independência besejrede Cruzeiro med 2-1. Marcinho satte sejrsmålet ind i starten af 2. halvleg, mens Cicinho og Borges sørgede for målene inden pausen. "A Raposa" (Ræven) daler ned som nr. 8 i tabellen med 4 points op til Top 4, mens Ponte Preta nu figurerer på pladsen lige under Cruzeiro.