mandag den 20. august 2012

Klasse-classico mellem Santos og Corinthians

Der var masser af mål, drama og godt spil i søndagens storkamp mellem Santos og Corinthians. Mødet mellem de sidste 2 års vindere af Copa Libertadores endte med en sejr til Santos 3-2, men afgørelsen faldt først med godt 5 minutter igen, da Bruno Rodrigo pandede et hjørnespark fra Neymar i nettet. Forwarden André brillerede med 2 mål for hjemmeholdet, men det sidste mål burde retteligt have være annulleret for en 3-dobbelt offside. Jo, Corinthians havde god grund til at klage over den ene linjedommer i denne situation. Danilo og Martínez nettede forgæves for de regerende brasilianske mestre, der fik slået hul på den flotte serie med 9 kampe i træk uden nederlag.
Santos rykkede med sejren op på 12.-pladsen i Serie A med 11 points til den Top 4,som giver adgang til Copa Libertadores 2013. Corinthians ligger nu 10'er i tabellen, men "O Timão" er som forsvarende Copa Libertadores-mestre allerede løst billet til Sydamerikas fornemste klubturnering.

Palmeiras er som pokalmestre også sikker på spil i det sydamerikanske svar på Champions League.
Felipe Scolaris mandskab er dog langt fra den form, som skal bringe holdet til tops i turneringen. I søndagens udekamp mod Atlético Goianiense måtte Palmeiras således indkassere et nederlag på 2-1. Hjemmeholdets sejrsmål faldt med godt 10 minutter igen, da Rayllan kort tid efter sin entré udnyttede et flot oplæg af Patric. Eron var første mand på tavlen for Atlético-GO, mens den argentinske pirat Hernán Barcos stod for gæsternes enlige træffer. Atlético Goianiense rykker op som nr. 18 i tabellen, og "Dragerne" har nu kun ét point op til Palmeiras, som lige akkurat befinder sig på den rigtige side af nedrykningsstregen.