søndag den 5. august 2012

Seedorf på tavlen for Botafogo

Clarence Seedorf lagde mindst et par alen til sin store popularitet i Botafogo, da hollænderen leverede sit første mål i den zebrastribede klubtrøje. Botafogo var ved pausen nede med 0-1 i udekampen mod Atlético Goianiense, men Seedorf fik udlignet direkte på frispark midt i 2. halvleg, og indskiftede Fellype Gabriel headede vinderen til 2-1 ind med godt et kvarter igen. Målmanden Márcio stod for hjemmeholdets enlige træffer på straffespark, og han lever dermed op til den brasilianske tradition med målfarlige keepere. Der er dog et stykke vej op til São Paulo-legenden Rogério Ceni, der er noteret for 104 mål i sin lange karriere. Botafogo rykker med sejren op på en foreløbig 6. plads med 3 points op til Top 4, mens Atlético Goianiense ligger nede som nummer næstsidst.

Flamengo og topholdet Atlético Mineiro skulle også have været i aktion denne lørdag. Kampen er imidlertid udsat pga. kampbanen Engenhãos beskaffenhed. Dermed må Ronaldinho vente med besøget på sin gamle hjemmebane, og de rød-sorte fans får mere tid til at forberede en "varm" velkomst til spilleren, som alle elskede i starten, men som senere blev til hadeobjekt nummer 1.