torsdag den 2. august 2012

Piraten skød Palmeiras mod 1/8-finale

Piraten Hernán Barcos leverede begge pletskud, da Palmeiras hjemme på Arene Barueri slog Botafogo med 2-0 i det første møde i Copa Sul-Americana. Den argentinske angriber var pga. blindtarmsbetændelse ikke med, da Palmeiras vandt den brasilianske pokalfinale for godt en måned siden, men det lader til, at "El Pirata" tager revanche i denne sydamerikanske pendant til Europa League. Med 2 klassescoringer efter pausen sendte Hernán Barcos i hvert fald sit Palmeiras et stort skridt nærmere 1/8-finalen i turneringen. Der er returkamp den 22. august på Engenhão, og det bliver svært for Botafogo at vende 0-2 til en samlet sejr.

Figueirense ligger også til videre avancement i Copa Sul-Americana efter 1-1 i Atlético Goainiense. Hjemmeholdet tog teten i 1. halvleg ved keeperen Márcio (straffe), men efter pausen fik Loco Abreu bragt balance i regnskabet. Landsholdsspilleren fra Uruguay havde også bolden i nettet i 1. halvleg, men målet blev fejlagtigt annulleret for offside. De to mandskaber spiller returkamp den 23. august, hvor Orlando Scarpelli i Florianópolis lægger græs til opgøret. Figueirense kan klare sig med 0-0, da udebanemål i tilfælde af remis vil tælle dobbelt.