mandag den 13. august 2012

Grêmio og Internacional venner med overtiden

Angrebsreserven André Lima blev matchvinder, da Grêmio hentede en 2-1 sejr over São Paulo. Hjemmeholdet kom ellers i front ved Cícero, der nød godt af en gudeaflevering af Jádson, men Grêmio fik vendt forestillingen efter pausen. Werley udlignede midt i halvlegen, og i overtiden slog André Lima med sin 4. scoring i årets Serie A. Det er meget godt gået af en spiller, der står i skyggen af Kléber og Marcelo Moreno. Grêmio holder sig med sejren i Top 4, mens São Paulo på 7. pladsen taber terræn i forhold de attraktive pladser.

Internacional gjorde bysbørnene fra Grêmio kunststykket efter, da "O Colorado" tog imod Ponte Preta Olímpico. Gæsterne kunne gå til pausen med en overraskende føring på 1-0 på mål af Cicinho, men Internacional fik rettet op på tingene i 2. halvleg. Jajá, der dannede angrebsduo med Diego Forlan, udnyttede en drømmeaflevering fra Fred til 1-1, og i overtiden krøllede den 19-årige Mike sejrsmålet ind til 2-1Internacional ligger efter 16. spillede runder på 5. pladsen med nærkontakt til Top 4, mens oprykkerne fra Ponte Preta må ned som nr. 11 ud af de 20 hold.