fredag den 24. februar 2012

Palmeiras og São Paulo på TV 2 Sport

På søndag klokken 20.00 viser TV 2 Sport kampen mellem São Paulo og Palmeiras, og det er en must-see for alle os sambafodboldentusiaster. Begge klubber var i spil i midtugen i Campeonato Paulistão, og det blev kun til et enkelt point til hvert af holdene.
Der var mest gang i den, da São Paulo spillede 3-3 mod Bragantino. Favoritterne var ellers nede med 2-0, men Jadson og Cícero (2) fik vendt kampen for São Paulo. Den 21-årige Romarinho, som São Paulo faktisk havde krogen ude efter sidste år, fik dog reddet et enkelt point til de hvidklædte fra Bragantino, der på landsplan hører til i den brasilianske Serie B. São Paulo er stadig uden målmandslegenden Rogério Ceni samt den tidligere landsholdsbomber Luís Fabiano, og de når ikke at blive deres skader kvit til søndagens derby mod Palmeiras. Træner Emerson Leão må også se bort fra supertalentet Lucas, der er på opgave med det brasilianske landshold mod Bosnien, og det er den tidligere landstræner stærkt utilfreds med.
De grønne fra Palmeiras måtte nøjes med 1-1 mod Oeste. Klubben fra den landsdækkende Serie C tog overraskende teten ved Mazinho, men Maikon Leite sørgede for udligningen for Felipe Scolaris udvalgte. Den tidligere brasilianske landstræner kan glæde sig over, at angrebsduoen Barcos (argentiner erhvervet fra LDU Quito) og Maikon Leite ser ud til at gå fint i spænd, og så er kreatøren Valdivia (El Mago) ved at være klar til spil igen.
De brasilianske mestre fra Corinthians fører grundspillet i Campeonato Paulistão, mens Guarani, Palmeiras og de forsvarende regionale mestre fra Santos følger trop i Top 4. São Paulo, Mogi Mirim, Ponte Preta og Paulista ligger 5-8, og de er dermed også med kurs mod det efterfølgende slutspil. Der er 20 hold med i grundspillet, og de 8 bedste får altså en plads i kvartfinalerne.
 
Se målene mellem Bragatino-São Paulo

Ingen kommentarer:

Send en kommentar