mandag den 27. februar 2012

Palmeiras og São Paulo festede løs på TV 2 Sport

TV 2 Sport fik med kampen Palmeiras-São Paulo en flot start på dækningen af Campeonato Paulistão, og der er udsigt til flere godbidder, når kanalen på næste søndag kl. 20.00 viser Santos-Corinthians.
Møderne mellem Palmeiras og São Paulo går under navnet "Choque-Rei" (elektrisk udladning mellem konger), og gårdagens 3-3-kamp levede fuldt op til denne betegnelse. Palmeiras så ud til at være mest i stødet i varmen på Prudentão i Presidente Prudente. Felipe Scolaris mandskab tog teten 3 gange, men hver gang kom São Paulo tilbage og fik skabt balance i regnskabet. Daniel Carvalho var første mand på plettet for Palmeiras, men Cícero udlignede. Så slog "piraten" Barcos til for første gang for "Verdão", men unge Willian José bragte São Paulo tilbage med sin 8. sæsonscoring. Så kom der endnu en pirat-scoring fra argentinske Barcos, men denne føring holdt heller ikke længe, førend Fernandinho havde banket bolden i kassen i den anden ende.
Kampen, som sportsavisen Lance kalder sæsonens hidtil bedste i São Paulo, var et godt og heldigt valg af TV 2 Sport, idet den både viste de mange individuelle kvaliteter, som findes i brasiliansk fodbold, men samtidigt afslørede, hvorfor brasilianske klubber vil have problemer mod europæiske storhold. Her tænker jeg især på den manglende defensive struktur, som bedst blev illustreret ved Barcos' scoring til 2-1. Her var den argentinske pirat omringet af 3 forsvarsspillere, men alligevel lykkedes for angriberen at komme fri til afslutning. Omvendt har de offensive kvaliteter hos især venstrekanten Bruno Cortêz fra São Paulo sikkert fået mange fodboldentusiater til at nikke anerkendende. Cortêz var måske kampens største oplevelse, selvom Barcos også imponerede med sine 2 mål.
Det uafgjorte resultat mellem Palmeiras og São Paulo gav dog en sejrherre, og det var topholdet Corinthians. Den nærmeste forfølger Guarani tabte nemlig overraskende i Guaratinguetá, og med pointdelingen på Presidente Prudente har Corinthians nu en buffer på 4 points ned til Guarani.
Der resterer nu 9 runder af grundspillet, og de 4 store, dvs. Corinthians, PalmeirasSantos og São Paulo ligger fint til blandt de 8 øverste, der får en plads i kvartfinalen. Placeringen i grundspillet er ikke ligegyldig, idet de højest placerede klubber får nogle fordele i form af hjemmebane etc., når slutspillet sættes i gang i midten af april måned.
 
Se målene fra Palmeiras-São Paulo
     

Ingen kommentarer:

Send en kommentar