tirsdag den 28. februar 2012

Neymar, Ronaldinho og Damião i front for Brasilien

Det brasilianske "Seleção" åbner landskampsåret 2012 i aften tirsdag kl. 20.00, hvor der står Bosnien-Hercegovina på menuen. Landstræner Mano Menezes har 23 spillere med til Schweiz, og han forventes at stille med følgende 11 fra start:
  
Julio César;
Daniel Alves, David Luiz, Thiago Silva og Marcelo;
Sandro, Fernandinho og Hernanes;
Ronaldinho Gaúcho, Neymar og Leandro Damião 
 
Julío César afløser Jefferson i buret, og på midtbanen er der blevet plads til Sandro (Tottenham) og Hernanes (Lazio). Trioen i front består af en storspillende Neymar, en kriseramt Ronaldinho og en spændende angriber i form af Leandro Damião fra Internacional. Leandro Damião kunne godt ligne Brasiliens topangriber, når der skal spilles VM i Brasilien i 2014.
Kampen i St. Gallen bruges også som led i forberedelserne til OL 2012 i London, der begynder i juni. Her må man gøre brug af op til 3 spillere over 23 år, og i følge Mano Menezes går disse pladser til spillere i den nuværende trup. Indtil videre har Ronaldinho, David Luiz, Júlio Cesar og Thiago Silva understreget, at de er klar under OL-fanerne til sommer. Aftenens kamp bliver også brugt til at lancere Brasiliens OL-trøje, og dem, der ikke kan vente til i aften, kan bare lade blikket falde på billedet nedenfor.
 
Neymar og Ganso i OL-trøjerne (O Globo)
      

Ingen kommentarer:

Send en kommentar