onsdag den 8. februar 2012

Fluminense åbner gruppespil i Libertadores med sejr

Fluminense kom fint i gang i Copa Libertadores 2012, da "O Tricolor" hjemme i Rio de Janeiro besejrede Arsenal de Sarandí fra Argentina med 1-0. De brasilianske bronzevindere fra 2011 satte den afgørende scoring ind allerede efter 2 minutters spil, og selvfølgelig var det holdets anfører Fred, der blev matchvinder. Kampen var ikke specielt velspillet og blev desuden skæmmet af den sædvanlige tumult, når brasilianske og argentinske klubber støder sammen. Sammenstødet kostede et rødt kort til hver side, og da Fluminense tidligere i kampen fik udvist en mand, måtte hjemmeholdet slutte kampen af med 9 mand. Fluminense har nogle spændende spillere i stalden og kan godt nå langt i årets Copa Libertadores. Deco er nok den mest berømte, men læg også mærke til navne som Rafael Sóbis og Thiago Neves, der ligesom Fred også har haft kampe for det brasilianske landshold.
Fluminenses næste kamp i Libertadores er først om en måneds tid, hvor Fred & Co. er på en svær opgave mod Boca Juniors på La Bombonera i Buenos Aires.
Brasilien er godt repræsenteret i dette års Copa Libertadores med 6 hold ud af de sidste 32. Denne uges kampe med brasiliansk repræsentation kan ses nederst på siden.
  
Lidt highlights fra Fluminense - Arsenal

Kommende Libertadores-kampe:
Onsdag den 8. februar: Vasco da Gama - Nacional, Uruguay
Torsdag den 9. februar: Internacional - Juan Aurich, Peru
 
De brasilianske mestre fra Corinthians, de forsvarende Libertadores-mestre fra Santos samt Flamengo tager hul på sine gruppekampe i næste uge.
   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar