lørdag den 11. februar 2012

"Kejseren" igen ven med badevægten

Adriano er klar til spil i Copa Libertadores 2012. "O Imperador" (Kejseren) er blandt de 25 navne, som Corinthians har opgivet til Conmebol, som styrer Sydamerikas fornemste klubturnering. Adriano har i den seneste tid nærmest været spærret inde, så tankforwarden kunne tabe de nødvendige kilos, og resultatet har været tilfredsstillende ifølge træner Tite. Den tidligere landsholdsangriber har ikke spillet sindsygt mange kampe for Corinthians, ligesom det kun er blevet til en enkelt scoring for "O Timão". Det var til gengæld et vigtigt et af slagsen, da det var med til at skaffe det brasilianske mesterskab til Corinthians i 2011.
Corinthians tager hul på Copa Liberatadores på onsdag, hvor man i den første gruppekamp møder Deportivo Táchira, men inden da er der match i de regionale mesterskaber dækkende staten São Paulo. Her spiller Corinthians på søndag "classico" mod São Paulo hjemme på Pacaembu. Her må gæsterne fra São Paulo være favoritter, da Tite sparer nøglespillere som Alex, Liedson og Emerson til midtugens kamp i Venezuela. São Paulo er ikke med i dette års Copa Libertadores, hvorfor Emerson Leão (legendarisk landsholdskeeper fra 1974 og 78) kan spille sin trup fra toppen.
São Paulo fører Campeonato Paulista foran Palmeiras og Corinthians. Alle 3 er noteret for 14 points for 6 spillede kampe, mens de forsvarende regionale mestre fra Santos er nede som nr. 8.
  
Adriano blandt Copa Libertadores-kandidaterne 
Foto: O Globo
     

Ingen kommentarer:

Send en kommentar