mandag den 21. april 2014

Fodboldguderne holdt hånden over Palmeiras

Fodboldguderne var i den grad med Palmeiras, da "O Verdão' (De Grønne) åbnede Serie A med udesejr på 2-1 over Criciúma.

Favoritter var på vej mod et nederlag på det mål, som den 39-årige playmaker Paolo Baier satte ind på frispark efter 12 minutters spil, men den giftige angrebsduo Leandro og Alan Kardéc fik vendt kampen i løbet af de sidste otte minutter.

Sejren var absolut ikke fortjent set ud fra chancefordelingen, men Fernando Prass i gæsternes mål stod en fantastisk kamp mellem stængerne. Palmeiras kan også sende et par venlige tanker til kampens dommer, som ved stillingen 1-0 overså en klar hånd på bolden. Et straffespark her og kampen havde været lukket.

Flamengo skuffede foran 19.012 betalende tilskuere på Mané Garrincha i Brasília da det kun blev til 0-0 mod Goiás. Renan stod en pragtkamp for 'O Esmeraldino' (De smaragdgrønne) med fire klasseredninger i løbet af de 90 minutter.

Atlético-PR åbnede med en dejlig sejr, da 'O Furação' (Orkanen) på neutral bane besejrede Grêmio med 1-0. Stopperen Dráusio blev matchvinder, da han stødte et frispark ind bag Grêmio-keeperen efter et kvarters spil.

Grêmio får nu ikke lang tid til at slikke sårene. På onsdag skal gaúchoerne en tur til Buenos Aires, hvor San Lorenzo venter i det første møde i 1/8-finalen i Copa Libertadores.

Se højdepunkterne fra Criciúma - Palmeiras

Klasse, Kardec! Veteranen Lúcio (th) jubler over angriberens sejrsmål (Foto: O Globo)