søndag den 27. april 2014

Fire sejre i rap for formstærke Fred og Fluminense

Fluminense høstede sin fjerde sejr i træk under den nye cheftræner Cristóvão Borges, da det lykkedes for 'O Tricolor' at hive 1-0 med hjem fra lørdagens opgør mod oprykkerne fra Palmeiras.

Sejrsmålet faldt kort før pausen, da den argentinske playmaker Conca fandt landsholdsangriber Fred med en genial aflevering. Den formstærke Fred nåede bolden nede ved baglinjen, kiggede op og spillede bolden skråt tilbage til angrebskollegaen Rafael Sóbis, som sparkede bolden fladt forbi Fernando Prass i hjemmeholdets bur.

De 11.189 betalende tilskuere på Pacaembu måtte bare konstatere, at resultatet var fair ud fra spil og chancer. Fluminense var bedst mod et Palmeiras, som savnede sin topscorer Alan Kardec. Angriberen kan ikke blive enig med 'O Verdão' (De Grønne) om en permanent aftale, og alt tyder på, at ærkerivalerne fra São Paulo overtager den målfarlige herre.

Fluminense rykker med sejren op på 1. pladsen i Serie A med 6 points for to kampe, mens Palmeiras ligger 6'er med det halve antal points.

Coritiba og Santos mødtes i den anden lørdagskamp, hvor det blev 0-0 på Couto Perreira i Curitiba. Hjemmeholdet havde de farligste forsøg, men effektiviteten udeblev. Dermed har begge mandskaber hverken prøvet af vinde eller tabe i denne sæson, og de 2 points giver en foreløbig placering som nummer 7 og 8. 

Denne 2. spillerunde rundes af denne søndag med otte kampe. Hvis man er frisk på noget sambabold på TV, så viser Kanal Sport kampen mellem Corinthians og Flamengo live med kickoff kl. 21.00 dansk tid. Det er de to brasilianske klubber med de klart største fanskarer, så det bliver sikkert masser af folk og god stemning på Pacaembu i São Paulo.

Resultatet af lørdagens kampe i Serie A:
Coritiba - Santos  0-0
Palmeiras - Fluminense  0-1

Se målet fra Palmeiras - Fluminense

Angrebskollegerne Fred og Rafael Sóbis har fundet hinanden i denne sæson (Foto: Lance)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar