mandag den 14. april 2014

Ituano straffede sensationelt Santos i São Paulo-finalen

Det blev helt sensationelt Ituano, som vandt delstatsmesterskabet i São Paulo efter en samlet finalesejr over storfavoritterne fra Santos. 

Ituano havde vundet den første finalekamp med 1-0, men 'O Peixe' (Fisken) fik bragt fuldstændig balance i den samlede score ved at vinde returkampen med de samme cifre. Det var anfører Cícero, som kort før pausen udnyttede et straffespark begået  mod ham selv.

Derfor skulle vinderen findes via straffesparkskonkurrence, og her var Ituano stærkest. Turneringens bedste keeper Vágner blev matchvinder, da han ved stillingen 7-6 nappede Netos svage spark.

En stor triumf for Ituano, hvis klubpræsident er den gamle landsholdsspiller Juninho Paulista. Den lille klub fra 4. division har faktisk vundet turneringen én gang tidligere, nemlig tilbage i 2002, men at det skulle blive til en triumf i år havde ingen regnet med.

De fire store klubber i staten São Paulo kunne nemlig fokusere 100% på dette års turnering, da ingen af holdene var med i Copa Libertadores, men Corinthians, Palmeiras, São Paulo samt Santos bøffede alle i den afgørende fase. Det lover ikke godt for den landsdækkende Serie A, som begynder i næste weekend.  

Se højdepunkterne fra Santos - Ituano

Ituano fejrer det sensationelle mesterskab i São Paulo (Foto: O Globo) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar