mandag den 21. april 2014

God start på fjerkræsamarbejdet i São Paulo

São Paulo åbnede sin sason i Serie med en stensikker 3-0 sejr over Botafogo foran 31.564 betalende tilskuere på Morumbi.

Stopperen Antônio Carlos satte hjemmeholdet på ret kurs efter 12 minutters spil, og Douglas fordoblede scoringen bare 9 minutter efter, i øvrigt efter en flot assist af Alexandre Pato.

Pato havde også en aktie i kampens sidste mål, som faldt 10 minutter efter pausen. Det var en rent fjerkræsamarbejde. 'Anden' spillede Paulo Henrique Ganso (Gasen) fri i dybden, og playmakeren sendte alene med keeper Jefferson bolden uselvisk ind til Luís Fabiano, som kunne score i det tomme net.

'O Tricolor' ser ud til at få stor glæde af Alexandre Pato, som faldt fint ind i spillet med resten af holdets offensive profiler. Til gengæld er det ud til at blive en svær sæson for Botafogo, hvis nye træner Vágner Mancini kommer på overarbejde for at få tingene til at hænge sammen.

Santos skuffede sit trofaste publikum, da 'O Peixe' (Fisken) kun fik 1-1 hjemme mod oprykkerne fra Sport Recife. Neto Baiano bragte gæsterne foran efter 27 minutters spil af 2. halvleg, men Gabriel alias 'Gabigol' reddede det ene point til fiskene med små 10 minutter igen af matchen. Udligningen lugtede af noget offside..

Det var første gang i år, at Santos ikke vinder hjemme på Vila Belmiro, men 'fiskene' stod over for en storspillende keeper Magrão, som altså kun måtte hente bolden ud af nettet en enkelt gang. Men et rigtigt godt point til Sport, som kommer til at kæmpe mod nedrykning, mens Santos sandsynligvis kommer til at spille med om Libertadores-kvalificering.