søndag den 20. april 2014

Argentinsk-chilensk samarbejde bag åbningssejr til Internacional

Internacional sørgede for sæsonens første mål, da 'O Colorado' (De Rode) hjemme på VM-arenaen Beira-Rio besejrede Vitória med 1-0.

Sejrsmålet faldt allerede efter 5 minutters spil, da den argentinske playmaker D'Allessandro fandt Aránguiz med en perfekt timet stikning, og den chilenske landsholdsspillet viste fin teknik, da han chippede bolden over Wilson i gæsternes bur.

Hjemmeholdet pressede på i resten af halvlegen, men det blev kun til en stolpetræffer ved Alex. Vitória kom stærkere ud til 2. halvleg, men nogen rigtig trussel blev 'Løverne' fra Salvador ikke for den tidligere landsholdskeeper Dida, som derfor kunne fejre sin første Serie A-kamp for Internacional med et 'clean sheet'.

Kampen blev overværet af 21.983 betalende tilskuere, og de kunne bekræfte, at Internacional ser ud til at gå et godt år i møde. Mestertræneren Abel Braga er tilbage, og selvom man har sendt OL-topscoreren Leandro Damião til Santos og Diego Forlan til Japan, så hænger tingene indtil videre bedre sammen, hvilket blev bekræftet, da klubben for en uge siden vandt Gaucho-mesterskabet med en samlet finalesejr på hele 6-2 over Grêmio.

Se målet fra Internacional - Vitória

Den chilenske landsholdsspiller Aránguiz scorede sejrsmålet på Beira-Rio (Foto: O Globo)