fredag den 11. april 2014

To matchvindende aktioner fra landsholdsangriberen Jô

Atlético-MG sluttede gruppespillet i Copa Libertadores af med en hjemmesejr på 1-0 over venezuelanske Zamora. Landsholdsangriberen Jô blev matchvinder, da han efter bare 9 minutters spil udnyttede en flot frispilning af Guilherme, som havde fået bolden foræret efter en grim opspilsfejl af gæsternes España.

Det var ikke den eneste matchvindende aktion fra den lange Jô. Landsholdsreserven gjorde nemlig også stor nytte i den anden ende, da han efter pausen reddede efter et venezualansk hovedstød fra at ryge det sidste stykke ind over målstregen.

Mens Jô kunne lade sig hylde som kampens spiller, må rollen som kampens skurk gå til Zamora-stopperen España, som udover at medvirke til hjemmeholdetsscoring også fik tildelt en udvisning med et kvarter igen af matchen, da han knaldede en albue i hovedet på Atlético-anføreren Leonardo Silva.

De forsvarende Copa Libertadores-mestre indkasserede med sejren 1. pladsen i Gruppe 4 foran Nacional fra Paraguay, som overhalede Zamora i den sidste spillerunde. Det betyder, at Atlético-MG kan se frem til at møde colombianske Nacional de Medellín i de to 1/8-finaleopgør, som spilles den 16. og 30. april.