torsdag den 3. april 2014

Flamengo lever i Libertadores efter overtidsscoring

Flamengos håb om en plads i næste fase af Copa Libertadores fik en god gang hjertemassage, da 'O Rubro-Negro' (De Rød-Sorte) hentede en 2-1 sejr med hjem fra Guayaquil mod Emelec.

Sejren kom i hus i overtiden, da indskiftede Negueba fandt Paulinho med en drømmeaflevering, og den hurtige angriber svigtede ikke i duellen med hjemmeholdets keeper Dreer.

Kampens to første mal faldt begge på straffespark. Alecsandro, som afløste den skadede Hernane i startopstillingen, satte kuglen sikkert i kassen efter 8 minutters spil, mens Stracqualursi udnyttede ecuadorianernes mulighed fra pletten 20 minutter inde i 2. halvleg.

Resultatet åbner Gruppe 7, hvor Bolívar, León, Flamengo og Emelec alle har chancen for en plads i 1/8-finalen. Flamengo kan selv afgøre sagerne ved at besejre mexicanske León i den sidste gruppekamp på Maracanã den 9. april.