mandag den 7. april 2014

Juninho Paulistas klub på vej mod sensation i São Paulo

Santos er storfavoritterne til at vinde delstatsmesterskabet i São Paulo, men finalemodstanderen, det undertippede Ituano, viste i den første finalekamp, at de vil give 'O Peixe' (Fisken) kamp til stregen.

Ituano overraskede alt og alle med en knivskarp defensiv, som holdt Santos' angrebsmaskine med Leandro Damião & Co. fra fadet, og i den anden ende sørgede Esquerdinha med en genial hælaflevering for at Cristian kunne score kampens eneste mål efter 20 minutters spil.

Santos havde en gylden mulighed for en udligning, men Cícero lavede en 'Roberto Baggio', da han skulle eksekvere et straffespark efter 35 minutter af 1. havleg. De leder sikkert stadigvæk efter bolden på Pacaembu, som havde besøg af 27.144 betalende tilskuere til denne første finalekamp.

Med resultatet kan Ituano med et uafgjort resultat i den anden finalekamp sikre sig titlen i São Paulo, som spilles på søndag, og sådan som de rød-sorte spillede i den første kamp kan man ikke afvise, at Santos for andet år i træk misser mesterskabet i São Paulo.

Ituano, som har den tidligere landsholds- og Middlesbrough-spiller Juninho Paulista som præsident, har faktisk vundet titlen en enkelt gang, og det var tilbage i 2002, hvor União São Paulo blev lagt ned i finalen. Santos har til gengæld vundet titlen hele 20 gange. Den seneste gang var i 2012, hvor 'O Peixe' med en veloplagt Neymar i spidsen bankede Guaraní med hele 7-2 over de to finalekampe.

Se højdepunkterne fra Ituano - Santos

Cícero lavede en ren 'Roberto Baggio' fra straffesparkspletten (Foto: O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar