onsdag den 9. april 2014

Første scoring af Adriano i 2 år ikke nok for Atlético-PR

Den gamle landsholdsforward Adriano kom på måltavlen for første gang i 2 år, da hans Atlético-PR skulle forsøge at kvalificere sig til knockoutfasen i Copa Libertadores med et uafgjort resultat ude mod The Strongest.

Men målet var ikke nok til at bringe 'O Furação' (Orkanen) videre fra gruppefasen. The Strongest vandt kampen i de 3660 meter højde i La Paz med 2-1, og dermed løser bolivianerne en plads til 1/8-finalen sammen med argentinske Vélez Sarsfield, mens Atlético-PR og peruvianske Universitario får Sorteper fra Gruppe 1.

Gæsternes Manoel var uheldig at lave selvmål efter 39 minutters spil, men Adriano fik udlignet lige inden pausefløjtet efter et drømmeoplæg af Marcelo. The Strongest var stærkest i 2. halvleg og sejrsmålet faldt 9 minutter inde i den sidste omgang ved Nelvin Soliz, som elegant chippede bolden over Weverton i Atlético-målet.

Adriano & Co. har med nederlaget kampfri indtil den 20. april, hvor man tager hul på den landsdækkende Serie A med en hjemmekamp mod Grêmio. Atlético-PR er nemlig færdig i kampen om det regionale mesterskab i Paraná efter et sensationelt semifinalnederlag til Londrina.