fredag den 4. april 2014

Cruzeiro hentede livsvigtig sejr i Santiago

De brasilianske mestre fra Cruzeiro lever fortsat i Copa Libertadores efter at 'A Raposa' (Ræven)  i Santiago besejrede Universidade de Chile med 2-0 i den næstsidste omgang i gruppespillet i Sydamerikas svar på Champions League.

Stopperen Bruno Rodrigo banede vejen for Cruzeiro med sin scoring efter et kvarters spil. Hovedspillet er abslout ikke de små chileneres kop te, og det udnyttede gæsterne på fornemste vis efter en standardsituation.

Målet til 2-0 blev sat ind med 6 minutter til pausen. En fiks kombination mellem Lucas Silva, Dagoberto og Ricardo Goulart banede vejen for Samudio, og den paraguayanske landsholdsback svigtede ikke i duellen med den hjemmeholdets Herrera

Men som den salige Ricard Møller Nielsen en gang sagde, så er 2-0 den farligste føring. Det sandede Cruzeiro for 2 uger siden, da man smed en to-målsføring i hjemmekampen mod Defensor. Men 'Ræven' havde denne gang læst på lektion, og 2. halvleg blev gennemført uden at slippe en eneste scoring ind.

Resultatet betyder, at Cruzeiro med en sejr på 2 mål eller mere i hjemmekampen mod bundproppen Real Garcilaso er sikker på en Top 2 og dermed en plads i 1/8-finalen fra Gruppe 5. Det er Defensor eller Universidad de Chile, som skal slås af pinden i den sidste spillerunde, og med sejren i Santiago ser tingene pludseligt mere positiv ud for ellers dødsdømte Cruzeiro.