torsdag den 24. april 2014

Landsholdets Fred har fundet målformen

Den brasilianske landsholdsbomber Fred har fundet målformen for sin klub Fluminense. Rio-klubben sikrede sig adgang til 3. runde i Copa do Brasil (pokalturneringen) med en sikker 3-0 sejr ude over Tupi fra Serie C, og Fred stod for gæsternes to første scoringer. 

Fred har nu scoret fire kasser i de sidste 3 kampe, og selvom modstanderne ikke holder spansk VM-klasse, så lover det godt for Brasiliens drømme om at gå hele vejen til den kommende slutrunde. Det er ikke mere end tre måneder siden, at mange tvivlede på om landstræner Scolaris foretrukne 9'er ville komme igen efter sin lange skadespause, men nu tyder alt på at vi får en toptrimmet Fred at se i gult om 49 dage til åbningskampen mod Kroatien.

São Paulo var også i aktion denne onsdag, men holdet med Alexandre Pato og Paulo Henrique Ganso i startopstillingen måtte indkassere et pinligt 2-1 nederlag ude til CRB fra landets tredjebedste række. Ademílson bragte ellers gæsterne foran på et fremragende saksespark, men holdet fra Maceio fik vendt kampen på mål af Tozin (straffe) og Diego Rosa.

De to mandskaber spiller returkamp den 7. maj, og her skal São Paulo bruge en sejr a la 1-0 for at sikre sig adgang til næste runde. Pokalturneringen er skruet sådan sammen, at der spilles ude og hjemme, men at udeholdet med en sejr på to mål eller mere eliminerer returkampen. Den chance forpassede São Paulo med resultatet på Estádio Rei Pelé, men til gengæld skal Pato & Co. være glade for at man har et ekstra skud i bossen hjemme på Morumbi.

Se målene fra Tupi - Fluminense

Farlige Fred har fundet målformen (Foto: O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar