søndag den 20. april 2014

Landsholdsangriberen Fred brillerer med scoring og assist

Fluminense har i 2010'erne vundet det brasilianske mesterskab i de lige år, og da vi i dag skriver 2014 er det vel tid til at 'O Tricolor' igen satter sig på titlen? Det er nu meget tvivlsomt, men Fred & Co. fik nu en flot start på Serie A med en hjemmesejr på 3-0 over Figueirense foran 31.173 betalende tilskuere på Maracanã.

Landsholdsangriberen Fred brillerede med en scoring på straffespark og en assist til kampens første mal, som Rafael Sobís med stor kvalitet satte ind i det ene målhjørne. Fluminense kunne gå til pausen oppe med 2-0, og hjemmeholdet lukkede endeligt kampen 13 minutter efter pausen, da Nirley var uheldig at styre en bold fra Rafael Sobís ind bag sin egen målmand.

Fluminense viste i hvert fald fine takter i sin åbningskamp og så kan man altid diskutere om det skete på en billig baggrund. Det vil tiden vise, men Fluminense leverede denne lørdag sin måske bedste kamp i 2014. Den nye styrmand Cristóvão Borges får mange rosende ord fra fodboldinteresserede brasilianere, og noget tyder på at den tidligere Vasco da Gama-træner er ved at få sat skik på Fluminense-tropperne.