fredag den 4. april 2014

Ronaldinho 'overfaldet' af colombiansk supporter

Atlético-MG er klar til 1/8-finalen i Copa Libertadores efter at Ronaldinho & Co. hentede 1-1 med hjem fra Independiente Santa Fe.

Gæsterne lagde flot ud med en scoring efter bare 7 minutters spil ved Guilherme, men derfra overtog Independiente Santa Fe mere og mere af spillet for til sidst at sidde totalt på kampen. Colombianerne tilspillede sig flere store muligheder for udligning, men Victor stod en eminent kamp for Atlético.

Independiente Santa Fe fik dog en enkelt scoring ud af anstrengelserne. Den faldt 18 minutter efter pausen, da Cuero headede et indlæg fra venstre backen Mosquera ind bag en sagesløs Victor.

Ronaldinho spillede hele kampen for gæsterne, men elegantieren havde svære arbejdsforhold over for en tæt colombiansk markering. Der var faktisk endnu mere mandsopdækning af R10 kort før slutfløjtet, da en ung supporter entrerede banen for at få en krammer af sit store idol.

Atlético-MG bliver med resultatet det andet brasilianske hold, som kvalificerer sig til den næste fase fra gruppespillet. Grêmio, som har imponeret i 'Dødens Pulje', sikrede sig adgang med en 2-0 sejr ude over Nacional de Medellín onsdag.