torsdag den 24. april 2014

'Den ny Agüero' sikrer fordel til Pavens hold mod Grêmio

Grêmio måtte indkassere et 0-1 nederlag, da 'O Tricolor' mødte San Lorenzo i det første 1/8-finaleopgør i Copa Libertadores.

Stortalentet Ángel Correa bankede sejrsmålet ind for hjemmeholdet 6 minutter efter pausen. Den 19-årige angriber sammenlignes med ingen mindre end Manchester Citys Sergio 'Kun' Agüero, og spørgsmålet er hvor længe Pave Frans' favorithold kan beholde sin guldfugl.

Resultatet betyder, at Grêmio nu skal vinde returkampen i Porto Alegre om en uge med to mål. Såfremt San Lorenzo lyner en enkelt gang på Arena Grêmio, skal gauchoerne op og levere tre kasser foran sit fanatiske hjemmepublikum.

Den samlede vinder af dette opgør møder i kvartfinalen enten Cerro Porteño eller Cruzeiro. Ud fra resultaterne af den første kamp kunne det godt lugte af et argentinsk-paraguyansk opgør. Begge de brasilianske hold skal i hvert fald oppe sig, hvis de skal videre til næste fase.