torsdag den 10. april 2014

Flamengo fejlede foran over 60.000 fans på Maracanã

Flamengos drømme om videre avancement i Copa Libertadores led en krank skæbne, da 'O Rubro-Negro' (De Rød-Sorte) tabte sin sidste hjemmekamp i puljen med 3-2 til León foran hele 60.451 tilskuere på Maracanã.

Arizala og Boselli bragte de mexicanske gæster foran både 1-0 og 2-1, men Flamengo kom begge gange igen med udligninger af André Santos og Alecsandro.  Men med små 10 minutter igen bankede Peña det sidste søm i ligkisten med scoringen til 3-2. Flamengo skulle vinde for at vippe León af pinden i kampen om 2. pladsen i Gruppe, og det åbnede for den mexicanske kontra til sidst.

Bolívar vinder puljen foran netop León, mens Flamengo og Emelec slutter på de to nederste pladser, og de må dermed vinke farvel til Sydamerikas fornemste klubturnering. Flamengo kan nu ikke bruge så lang tid på at græmme sig, idet holdet på søndag spiller den anden finalekamp om Rio-mesterskaber. Det første møde med ærkerivalerne fra Vasco da Gama endte 1-1, så alt er åbent op til returkampen, som igen spilles på Maracanã.

Se målene fra Flamengo-León

Flamengo-spillerne måtte bide i græsset foran over 60.000 fans (Foto: O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar