torsdag den 4. juli 2013

Snæver sejr til Seedorfs Botafogo i pokalen

Botafogo høstede sin 10. sejr i træk på den midlertidige hjemmebane i Volta Redonda, da Clarence Seedorf & Co, besejrede Figueirense med 1-0 i den tredje runde af den brasilianske pokalturnering, Copa do Brasil.

Angriberen Rafael Marques scorede kampens eneste mål en lille halv time inde i 1. halvleg. Botafogo burde havde vundet med et enkelt eller to mål mere, men forsøgene fra hhv. stortalentet Vitinho og veteranen Seedorf prellede af på træværket.

De to mandskaber spiller returkamp den 24. juli på Orlando Scarpelli i Florianópolis, og Botafogo kan klare sig videre til fjerde runde med en remis.

Goiás spillede sig med 99% sikkerhed videre til næste runde efter 3-0 hjemme over ABC. Amaral i 1. halvleg samt Renan Oliveira og Walter efter pausen sørgede for de mål, som betyder, at returkampen om 14 dage i  Natal må blive en ren formalitet for de grønne fra Goiânia.