torsdag den 18. juli 2013

Op ad bakke for Atlético i jagten på første Libertadores-titel

Olimpia fik sig et godt udgangspunkt til at hjemføre sin fjerde triumf i Copa Libertadores, da holdet hjemme på Defensores Del Chaco i Asunción besejrede Atlético Mineiro med 2-0 i den første finalekamp om den fornemme titel.

Alejandro Silva prikkede hul på gæsterne midt i 1. halvleg, da hans venstrebensskud lige listede sig forbi Victor ude ved den ene stolpe, og i kampens overtid gik det endnu en gang galt for Atlético-målmanden, da Pittonis frisparksforsøg lige sneg sig ind under overliggeren til 2-0.

Olimpia-sejren var fortjent nok. Hjemmeholdet dominerede 1. halvleg, mens "O Galo" (Hanen) kom bedre med efter pausen. Gæsterne burde have scoret en enkelt gang, da den lange Jô kom fri til skud en god halv time inde i 2. halvleg, men Martín Silva reddede skærene med en flot fodparade.

Med resultatet i Asunción skal Ronaldinho & Co. vinde returkampen på Mineirão i Belo Horizonte i næste uge med mindst to mål. Det bliver ikke nemt mod et gennemrutineret hold fra Paraguay. "O Galo" har dog før vendt 0-2 til en samlet sejr. Det skete så sent som i semifinalen mod Newell's Old Boys, hvor det hele til sidst måtte afgøres fra straffesparkspletten.

Se målene fra Olimpia - Atlético Mineiro

Ingen kommentarer:

Send en kommentar