søndag den 14. juli 2013

Ronaldinho og Ramires færdige på landsholdet?

Det brasilianske fodboldforbunds præsident José Maria Marin mere end antyder i et interview med O Globo, at Ronaldinho og især Ramires er færdige på landsholdet.

Grunden er manglende engagement fra de to stjerners side. Ronaldinho kom således en lille halv time for sent til fælles spisning, da Brasilien spillede en testkamp i Belo Horizonte mod Chile i april måned. Det var endnu værre med Ramires, der måneden forinden havde kigget en hel dag forkert i kalenderen op til træningskampen mod Rusland på Stamford Bridge i London.

Maratonmanden fra Chelsea havde fået fri fra en testkamp mod Italien nogle dage forinden pga. en lårskade, og det formildnede ikke CBF-bossen Marin, at Ramires havde smukke Eva Caneiro fra Chelseas sundhedssektor ved sin side, da han endelig dukkede op til samlingen. Aftalen lød nemlig på, at Ramires skulle slutte sig til truppen lørdag og ikke søndag.

Situationen gik fra slemt til værre for Ramires, da hans kone Islana Rosa lagde billeder ud på Instagram, hvor alle kunne se den 26-årige midtbanespiller fejre sin fødselsdag med venner og familie den selvsamme lørdag, hvor han burde have meldt sig under landsholdsfanerne.

Den manglende disciplin betød, at hverken Ronaldinho eller Ramires blev udtaget til Brasiliens trup til Confederations Cup i juni måned. Islana Rosa, sikkert uvidende om tingenes tilstand, må have lagt hendes mand helt ned i landsholdsgraven og dækket hullet til med beton, da hun kommenterede den manglende Ramires-udtagelse med følgende svada på Instagram:
I dag ser vi endnu et eksempel på middelmådighed og en uretfærdig udtagelse af mafiaen. Tillykke, CBF. Det er derfor, at vi ikke er og aldrig vil blive nummer et i verden
Måske skulle fru Ramires holde sig fra Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar