søndag den 14. juli 2013

De unge Santos-drenge i målfest mod Portuguesa

Santos beviste med lørdagens 4-1 sejr over Portuguesa i Serie A, at der er en fremtid for "O Peixe" (Fisken) trods afgangen af nøglespillere som Neymar, Felipe Anderson og keeperen Rafael.

Havneklubbens talent- og scoutingarbejde er fantastisk, og der er unge spillere på vej til at udfylde skoene for dem, som har forladt Santos.

Den hjemmeavlede 19-årige angriber Neílton stjal overskrifterne med to scoringer mod Portuguesa, mens de to sidste mål blev sat ind af 21-årige William José og 20 årige Giva, som er hentet i hhv. Grêmio og Vitória. 

Santos rykker med sejren op på 5. pladsen i tabellen med 11 points ud af 21 mulige. Heldigvis er rækken jævnbyrdig, og der er således ikke nogen, som er stukket af i toppen. Portuguesa er noteret for 7 points og det rækker til en foreløbig 16. plads med kun ét point ned til nedrykningsstregen.

Ponte Preta og Bahia spillede 0-0 i lørdagens sidste kamp i Brasiliens fornemste fodboldrække. Hjemmeholdets topscorer William havde en elendig dag på kontoret med to brændte straffespark på Marcelo Lomba i Bahia-buret.

Bahia ligger på en overraskende 4. plads med 12 points for 8 kampe, mens "Den Sorte Bro" er nede som nummer 14 ud af de 20 hold med 7 points for 7 kampe.

Se målene fra Santos - Portuguesa

Ingen kommentarer:

Send en kommentar