onsdag den 10. juli 2013

Bøhmanden fra Curuzu vågnede op til sidst

Paysandu fik reddet sig et enkelt point, da holdet hjemme på Curuzú i Belém spillede 2-2 med São Caetano i den ottende runde i Serie B.

Hjemmeholdet var bagud med to mål midt i 2. halvleg, men så satte træner Givanildo Oliveira den rutinerede Marcelo Nicácio på banen. Satsningen gav pote. Angriberen med den ene landskamp på CV'et slog til med to scoringer, og det var kun træværket, der forhindrede et tredje mål fra superreserven.

Paysandu kaldes populært "Papão da Curuzú" (Bøhmanden fra Curuzú), og han dukkede altså op i skikkelse af Marcelo Nicácio denne tirsdag. Det skal lige siges, at lyset på det snart 100 år gamle stadion gik ud i en god halv times tid, men det var ved stillingen 0-0 i 1. halvleg. Altså ingen boogeyman-effekt så tidligt i kampen.

São Caetano og Paysandu ligger midt i rækken som nummer 11 og 12 med hhv. 3 og 2 points ned til nedrykningsstregen og 3-4 points op til den sjove ende af tabellen.

Oeste og Boa var også i aktion denne tirsdag. Det endte med en vaskeægte nullert. Begge mandskaber er som Paysandu noteret for 9 points, men en dårligere målscore gør, at de ligger lige bagved "O Papão da Curuzú".

Se målene fra Paysandu - São Caetano

Tirsdagens kampe, Serie B:
Oeste - Boa  0-0
Paysandu - São Caetano  2-2

Ingen kommentarer:

Send en kommentar