torsdag den 4. juli 2013

Ronaldinhos drøm om Libertadores-titel hænger i en tynd tråd

Atlético Mineiro skal håbe på et lille mirakel for at sikre sig en finaleplads i dette års Copa Libertadores. 

Ronaldinho & Co. tabte nemlig det første semifinaleopgør mod argentinske Newell's Old Boys på Coloso Del Parque i Rosário med 2-0, og dermed skal Atlético-MG vinde næste uges returkamp på fortet Arena Independênia med tre mål for leve videre i Sydamerikas svar på Champions League.

Newell's Old Boys dominerede kampen fra start, men fik først hul på bylden efter godt en times spil. Det var den tidligere argentinske landsholdsspiller Maxi Rodríguez, som udnyttede lidt forvirring i gæsternes forsvar til at heade sit hold foran med 1-0.

Mål nummer to kom med ti minutter igen, hvor angriberen Scocco snurrede et frispark rundt om den brasilianske mur og ind bag en sagesløs Victor i gæsternes mål. Atlético-MG havde også bolden i nettet ved et enkelt tilfælde, men Jô's træffer blev korrekt annulleret for offside.

De to mandskaber mødes igen på onsdag den 10. juli, hvor små 24.000 fanatiske tilskuere vil sætte pres på fra start af for at hjælpe sine favoritter frem mod sejren. Atlético Mineiro har ikke tabt hjemme på Independência siden arenaen stod klar igen i 2011 efter en omfattende renovering, så der er stadigvæk håb for Ronaldinho & Co.

I den anden semifinale mellem Olimpia og Independiente Santa Fe blev det også til en hjemmesejr på 2-0. Her er der returkamp tirsdag den 9. juli på El Campín i Bogotá, hvor gæsterne fra Paraguay nu må være storfavoritter til at gå videre. 


Se målene fra Newell's Old Boys - Atlético Mineiro 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar