søndag den 28. juli 2013

Frisparkskongen Juninho igen nøglefigur i Vasco-sejr

I Vasco da Gama jubler man over, at Juninho Pernambucano er tilbage i klubben. Anføreren var endnu en gang nøglefiguren, da Rio-klubben høstede sin anden sejr i træk i Serie A med 3-2 over oprykkerne fra Criciúma.

Alle hjemmeholdets mål blev sat ind efter frispark. Først snød Juninho Pernambucano gæsternes keeper Bruno med en djævelsk frisparksbold efter bare otte minutters spil, og 10 minutter inde i 2. halvleg var det så Rafael Vaz, der bankede bolden ind bag Criciúma-målmanden.

Criciúma kom tilbage i kampen på mål af Ivo og West Ham-floppet Wellington Paulista, men Edmílson skaffede de tre points tilbage på hjemmeholdets hænder med godt et kvarter igen. Juninho Pernambucano sendte en frisparksbold ind i gæsternes felt, hvor indskiftede Edmílson dukkede op og headede den afgørende scoring ind.

Vasco rykker med sejren op på 6. pladsen i tabellen, og tilhængerne vejrer morgenluft efter en elendig start på sæsonen. Hele 18.304 tilskuere troppede op på São Januário, og det er tæt på fuldt hus på det gamle men charmerende stadion i Rio de Janeiro.

Criciúma daler ned til 13. pladsen efter 9 spillede kampe, og "Tigrene" har blot et enkelt point ned til nedrykningsstregen.