mandag den 15. juli 2013

Messis fætter er flyvende for Vitória

Oprykkerne fra Vitória imponerede, da "Løverne" hjemme på Barradão i Salvador besejrede São Paulo med 3-2.  

Messis fætter Maxi Biancucchi er strålende for tiden, og den lille argentiner scorede hjemmeholdets to sidste mål. Vitórias første mål blev sat ind af Dinei, mens Aloísio og målmandslegenden Rogério Ceni scorede for gæsterne. 

Sejren til Vitória var fuldt fortjent, og værterne brændte oven i købet et straffespark ved stillingen 2-2. Det var midtbanespilleren Wellington, som begik straffespark, og den måske kommende Inter-spiller kronede en elendig indsats med senere at blive smidt ud for en alt for hård tackling på Renato Cajá.

Vitória ligger fortsat helt fremme i tabellen som nummer 2 med to points op til duksen Coritiba. Maxi Biancucchi topper til gengæld topscorerlisten med 6 mål i syv kampe. Nærmeste forfølger er Diego Forlán med 5 scoringer.

Kriseramte São Paulo er helt nede som nummer 14 med 8 points for otte kampe. Storklubben har netop hentet mestertræneren Paulo Autuori, men han fik altså et nederlag i sit comeback for "O Tricolor". Så skal det til sidst med, at keeperen Rogério Ceni nu er oppe på 112 mål i sin lange karriere. Alt tyder på at han som 40-årig er i færd med sin sidste sæson på topplan.

Se målene fra Vitória-São Paulo

Ingen kommentarer:

Send en kommentar