søndag den 7. juli 2013

Alex redder remis til topholdet mod Flamengo

Flamengo lignede længe et hold, som skulle tilføje topholdet Coritiba sit første nederlag i Serie A i denne sæson.

"O Rubro-Negro" (De Rød-Sorte) var i begyndelsen af 2. halvleg foran med 2-0 på mål af Marcelo Moreno og Cáceres, men så tog gæsternes anfører Alex fat.

Først stod den tidligere Fenebahçe-stjerne i oplæggerens rolle, da han syv minutter inde i 2.halvleg sendte et hjørnespark ind i hovedet på Chico, og syv minutter senere var det anføreren selv, der tordnede bolden i nettet bag Felipe til slutresultatet 2-2.

Flamengo og den tidligere brasilianske landstræner Mano Menezes må ærgre sig over flere ting ved denne kamp. Marcelo Moreno brændte ved stillingen 1-0 et straffespark, man blev for bagtung ved føringen på to mål i starten af 2. halvleg, og til sidst i kampen missede Gabriel en kæmpe chance for at afgøre potten.

Til gengæld må "O Rubro-Negro" glæde sig over tilskuertallene. Kampen var rykket fra Rio de Janeiro til Estádio Mané Garrincha i Brasília, hvor hele 52.825 personer betalte entré for at se matchen.

Coritiba holder 1. pladsen i Serie A med 12 points for seks kampe, mens Flamengo ligger nede som nummer 14 med kun en sejr ud af seks mulige.