torsdag den 25. juli 2013

Op- og nedtur for FCN-Bueno i pokalen

Den tidligere FCN-angriber Ricardo Bueno nettede for sjette gang i fire kampe, da Figueirense besejrede Botafogo med 1-0 i den tredje runde af Copa do Brasil.

Figueirense-forwarden headede efter små 10 minutters spil sikkert et indlæg fra venstre kanten Rodrigo ind bag landsholdsmålmanden Jefferson. Botafogo med Clarence Seedorf pressede derefter godt på, men stolperne og en superkeeper i Thiago Volpi holdt favoritterne fra fadet.

Botafogo kom til Florianópolis med netop 1-0 i bagagen fra det første møde i Rio de Janeiro, så det betød, at pladsen i 1/8-finalen skulle afgøres fra straffesparkspletten. Ricardo Bueno lagde ud med at sparke over målet, og da Jefferson desuden pillede to af hjemmeholdets forsøg, endte det hele med en 5-4 sejr til Botafogo.

Santos og Atlético-PR sikrede sig som ligeledes adgang til næste runde i pokalturneringen med sejre i returkampen mod hhv. Crac og Paysandu. Til gengæld gled Serie A-klubben Ponte Ponte overraskende i spinaten med et samlet 1-0 nederlag til Nacional-AM fra de laverede divisioner.

Dermed har vi 16 hold klar til 1/8-finalen. Det er Atlético-PR, Botafogo, Cruzeiro, Flamengo, Goiás, Internacional, Luverdense, Nacional-AM, Salgueiro og Santos. De suppleres med Atlético-MG, Corinthians, Fluminense, Grêmio, Palmeiras og Vasco, der først træder ind i turneringen nu.

Se Ricardo Buenos kasse for Figueirense

Onsdagens kampe, Copa do Brasil:
Atlético-PR - Paysandu  2-1  (0-0)
Crac - Santos  0-2  (1-1)
Figueirense - Botafogo  1-0 (0-1), Botafogo videre 4-3 efter straffe
Nacional-AM - Ponte Preta  1-0  (0-0)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar