fredag den 19. juli 2013

Grimt spil og flotte mål af Flamengo

Flamengo kvalificerede sig 1/8-finalen i Copa do Brasil med en samlet sejr på 4-1 over ASA. "O Rubro-Negro" (De Rød-sorte) havde vundet det første opgør i Arapiraca med 2-0, og det blev fulgt op med en 2-1 sejr hjemme på Raulino de Oliveira i Volta Redonda.

Hjemmeholdet spillede en skidt kamp, men leverede alligevel et par flotte mål sat ind af Elias og Marcelo Moreno. Flamengo spillede i søndags foran over 60.000 tilskuere på neutral grund i hovedstaden Brasília, så det var noget af en nedtur at vende hjem til staten Rio de Janeiro, hvor kun 2.284 fans løste billet til denne pokalkamp.

Internacional, Cruzeiro, Goiás, Luverdense og Salgueiro er også videre til næste runde i pokalturneringen. Salgueiro leverede en sensation, da man sendte Serie A-klubben Criciúma ud af turneringen på reglen om udebanemål. Det faldt ikke i god jord hos hjemmeholdets fans, der efter kampen holdt Criciúma-spillerne indespærret på parkeringspladsen.

Resultaterne af midtugens kampe kan ses nederst. De hold, der går videre er fremhævt med fed, ligesom resultatet af det første møde er sat ind i parentes.

Se målene fra Flamengo - ASA

Criciúmas Fabinho lover bedre fight mod at kunne komme hjem
(Foto: O Globo)

Midtugens kampe, Copa do Brasil:
ABC - Goiás  1-1 (0-3)
América-MG - Internacional  1-1 (1-3)
Atlético-GO- Cruzeiro  0-1 (0-5)
Criciúma - Salgueiro  1-1 (0-0)
Flamengo - ASA  2-1 (2-0)
Luverdense - Fortaleza  2-1 (0-0)
Paysandu - Atlético-PR  0 -0 (retur 24. juli)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar