lørdag den 20. juli 2013

Paraná på vej mod toppen efter storsejr

Paraná nærmer sig Top 4 i Serie B efter fredagens storsejr på 4-0 over América-RN.

Hjemmeholdet kom foran midt i 1.halvleg ved angriberen Paulo Sérgio, der skulle bruge et straffespark og to følgende riposter til at få bolden ind bag den tappert kæmpende Andrey i América-buret.

Angriberen Reinaldo fordoblede føringen efter en halv times spil, mens Moacír og Felipe Amorim bankede de sidste søm i gæsternes ligkiste efter pausen.

Paraná rykker med sejren op på 6. pladsen med et enkelt point op til oprykningsstregen, mens América fortsat tuller rundt som nummer næstsidst ud af de 20 hold.

I den anden fredagskamp lykkedes det Guaratinguetá at få 1-0 med fra udekampen mod São Caetano. Renato Peixe blev den store helt med sin scoring efter godt et kvarters spil.

Guaratinguetá rykker op på 10. pladsen i rækken, mens São Caetano er nede som nummer 14. Begge mandskaber er noteret for 10 points for 9 kampe, og det giver en buffer på sølle ét point ned til nedrykningsstregen.