fredag den 27. juli 2012

Ronaldinho & Co. scorer syvende sejr i træk

Atlético Mineiro med Ronaldinho Gauchó på banen i samtlige 90 minutter er nu oppe på syv sejre i træk i den brasilianske Serie A"O Galo" (Hanen) fortsatte nemlig den gode stime, da man hjemme på Arena Independência slog Santos med 2-0. Danilinho og Réver sørgede for målene, som faldt i hver sin halvleg. Sejren kunne godt have været dobbelt så stor om dommertrioen havde gjort deres arbejde ordentligt, men hjemmeholdet måtte se scoringer af og Bernard blive fejlagtig annulleret for offside. Atlético Mineiro tilbageerobrer med sejren 1. pladsen i rækken for næsen af Vasco da Gama. De to klubber har lavet et lille hul ned til Fluminense på 3. pladsen. Det ser til gengæld fortsat skidt ud for Santos . "O Peixe" (Fisken) uden OL-spillerne Neymar og Ganso må med nederlaget en tur under nedrykningsstregen.

Kriseramte Flamengo har netop overladt tøjlerne til Dorival Júnior, men trænerskiftet gav ingen forbedringer i hjemmekampen mod Portuguesa. De rød-sorte spillede dårligt og fik ret hurtigt supporterne på nakken med tilråb som "time sem vergonha" (hold uden skam). Vágner Love stod for hjemmeholdets bedste forsøg, da han fra tæt hold skovlede bolden over Didas mål, mens Ricardo Jesus var tættest på for Portuguesa med et skud på tværribben. Hele forestillingen endte 0-0, og dermed ligger Flamengo fortsat midt i rækken, men med kurs mod den kedelige ende af tabellen. Oprykkerne fra Portuguesa ligger nu nede som nummer fjerdesidst efter tolv spillede runder.

Pokalmestrene fra Palmeiras røg ind i en bét, da man hjemme på Arena Barueri mødte bundproppen Bahia. Palmeiras var klart det bedste hold, men det var gæsterne, der kunne trække hjem med en 2-0 sejr i bagagen. Det afgørende moment faldt midt i 2. halvleg, hvor kampens dommer forærede Bahia et straffespark. Souza omsatte sikkert den store gave til scoring, og med små 10 minutter igen sendte angriberen hjemmeholdet helt i gulvet med sin anden scoring. Bahia rykker med sejren op over nedrykningsstregen og overlader dermed lanternepladsen til Figueirense. Palmeiras er også i nærkontakt med den kedelige zone, hvor det kun er en bedre målforskel, der holder Felipe Scolaris drenge over stregen.