mandag den 30. juli 2012

Fabuloso fejrer Ceni-comeback med to kasser

Målmandslegenden Rogério Ceni var tilbage i São Paulo-buret efter sin lange skadespause, og den 38-årige keeper kunne sammen med holdkammeraterne fejre tilbagekomsten med en storsejr på 4-1 over kriseramte Flamengo. Luís Fabiano var også retur i startopstillingen hos São Paulo, og den tidligere landsholdsangriber leverede 2 af målene. Hjemmeholdets sidste mål blev sat ind af Maicon og Jádson, mens Ramon sørgede for gæsternes enlige træffer. Der var 35.049 betalende tilskuere på plads på Morumbi, og det er indtil videre sæsonens bedste.  São Paulo rykkede med sejren op på 7. pladsen i Serie A, mens Flamengo efter en serie på fire kampe i træk uden sejr er ved at nærme sig nden tunge ende af tabellen.

Bahia og Corinthians spillede 0-0 i en kamp, der havde tiltrukket små 25.000 betalende tilskuere på Pituaçu i Salvador. De brasilianske og sydamerikanske mestre fra Corinthians burde være tilkendt et straffespark kort før pausen, men det var også det eneste, der kunne bringe følelserne i kog i en kedelig forestilling. Corinthians ligger nu 9'er i tabellen, mens Bahia befinder sig lige under nedrykningsstregen efter 13 runder.

Så var der mere slag i bolledejen, da Portuguesa tog imod oprykkerkollegerne fra Náutico. Gæsterne tog føringen på et drømmemål af Kieza, men Portuguesa fik vendt det hele til sejr på 3-1 på mål af  Moisés, Ananias og Diego Viana. Begge oprykkere ligger side om side i den tunge ende af Serie A med kun ét enkelt point ned til nedrykningsstregen.

Se målene fra São Paulo-Flamengo

Se målene fra Portuguesa-Náutico

Resultater af søndagens kampe:
Cruzeiro-Palmeiras 2-1
Bahia-Corinthians 0-0
Fluminense-Atlético Mineiro 0-0
Portuguesa-Náutico 3-1
Santos-Ponte Preta 2-1
São Paulo-Flamengo 4-1
Sport-Atlético Goianiense 0-0

Ingen kommentarer:

Send en kommentar