mandag den 9. juli 2012

Felipe Anderson strålede for Santos

Santos er godt i gang med at bygge et nyt hold op, og man må sige, at det ser lovende ud. Spillere som Borges og Alan Kardec er allerede væk, og Ganso og Elano er også på vej mod nye græsgange. Det nykomponerede Santos uden Ganso slog straks til i hjemmekampen mod Grêmio, som blev sendt retur til Porto Alegre med et nederlag på 4-2. Felipe Anderson, der ligner en permanent afløser for Ganso, scorede 2 gange, mens anfører Edu Dracena og Neymar ligeledes kom på tavlen for "O Peixe" (Fisken). Santos var oppe med hele 4-0 inden at Vilson og Marquinhos fik lov til at pynte på resultatet. Neymar, målmanden Rafael og Ganso pakkede efter kampen kufferten for at slutte sig til OL-truppen. Brasilien jagter sit første olympiske guld i herreturneringen, og det betyder, at Santos og flere andre klubber må undvære nøglespillere i op til en måned. I den samlede stilling rykkede Santos op på 14. pladsen i Serie A, mens Grêmio falder ned som nr. 8.

São Paulo høstede også en sikker sejr, da "O Tricolor" hjemme på Morumbi besejrede pokalfinalisterne fra Coritiba med 3-1. Anfører Luís Fabiano sad uden for med karantæne, men i hans sted overtog Jadson, Maicon og Osvaldo opgaven med at putte bolden i kassen. Coritiba spiller på onsdag pokalfinale mod Palmeiras, så træner Marcelo Oliveira havde valgt at hele B-kæden. Der skal også leveres en ekstraordinær indsats på onsdag, idet Coritiba er nede med 0-2 efter den første finalekamp på Arena Barueri. São Paulo rykker med sejren op i Top 4, mens Coritiba er nede som nr. 16 ud af de 20 hold.

Pokalfinalisterne fra Palmeiras stillede ligeledes op med alle reserverne i udekampen mod oprykkerne fra Ponte Preta. Hjemmeholdet nappede en spinkel sejr på 1-0 på det mål, som Ricardinho satte ind på frispark med god hjælp af keeperen Deola. Palmeiras ligger stadig nede og roder som nummer tredjesidst, mens oprykkerne fra Ponte Preta ligger midt i rækken.

De nykårede Copa Libertadores-mestre fra Corinthians gav også chancen til alle reserverne i søndagens udekamp mod Sport Recife. Liedson bragte gæsterne foran med et lille kvarter igen, men trods en mand i undertal lykkedes det for Marquinhos Gabriel at udligne til slutresultatet 1-1 kort før tid. Corinthians ligger fortsat næstsidst i tabellen, mens "løverne" fra Sport er på en foreløbig 12. plads.

Resultater af søndagens kampe:
Atlético Mineiro-Portuguesa 2-0
Figueirense-Vasco da Gama 1-1
Fluminense-Flamengo 1-0
Ponte Preta-Palmeiras 1-0
Santos-Grêmio 4-2
São Paulo-Coritiba 3-1
Sport-Corinthians 1-1

Ingen kommentarer:

Send en kommentar