torsdag den 19. juli 2012

Elano en gevinst for Grêmio

Grêmio er ved at finde formen i den brasilianske Serie A. I onsdagens hjemmekamp mod Sport Recife høstede Grêmio sin anden sejr i træk, og lige som i weekenden kom cifrene til at lyde på 3-1. Gæsterne kunne ellers gå til pausen oppe med et enkelt mål sat ind af Felipe Azevedo, men Grêmio rullede sig for alvor ud i 2. halvleg og fik vendt kampen på mål af bolivianske Marcelo Moreno og indskiftede Leandro (2). Elano strålede i sin debut for hjemmeholdet og nåede op på hele 6 afslutninger, hvoraf den ene tog træværket. Grêmio rykker med sejren op i Top 4 med 7 points op til førende Atlético Mineiro, mens Sport Recife falder en enkelt placering og er nu nr. 12 i den samlede stilling

Náutico fik modsat bysbørnene fra Sport en sejr ud af onsdagens anstrengelser, da man hjemme på Aflitos udraderede oprykkerkollegerne fra Ponte Preta med 3-0. Kieza var tilbage i hjemmeholdets trøje efter 6 måneders eventyr i de Forenede Arabiske Emirater, og den 25-årige angriber stjal rampelyset med 2 mål og en assist til Souza. Náutico avancerede til 11. pladsen i tabellen, mens Ponte Preta er 9'er efter 10 runder.