torsdag den 21. juni 2012

Zidanilo sparker Corinthians i Libertadores-finalen

Corinthians kvalificerede sig for første gang i klubbens 101-årige historie til finalen i Sydamerikas fornemste klubturnering, Copa Libertadores. "O Timão" (Det Store Hold) eliminerede de forsvarende mestre fra Santos med at spille 1-1 i nattens returkamp hjemme på et fuldsat PacaembuCorinthians havde vundet den første kamp i Santos med 1-0, men dette forspring fik Neymar udlignet 10 minutter før pausen, da stortalentet fra nært hold hjalp et stolpeskud fra Borges det sidste stykke ind over stregen. Finalebilletterne kom alligevel tilbage på Corinthians-hænder da et frispark af Alex endte for fødderne af Danilo, og den offensive midtbanespiller med kælenavnet "Zidanilo" svigtede ikke i den direkte duel med OL-keeperen Rafael. Corinthians kørte derefter resultatet hjem på den sædvanlige facon, hvor Santos godt nok fik lov til at have bolden meget, men "Fiskene" var til gengæld aldrig rigtig farlige.
I finalen skal Corinthians op mod enten Universidad de Chile eller argentinske Boca Juniors. De spiller returkamp i nat, hvor chilenerne på hjemmebanen i Santiago skal forsøge at vende 0-2 til en samlet sejr.
Santos må nu fokusere på den hjemlige Serie A, hvor Neymar & Co. efter de første fem runder er placeret under nedrykningsstregen. Den 100-årige klub skulle gerne vinde et trofæ mere i denne sæson, og den eneste mulighed ligger i et brasiliansk mesterskab.

Se højdepunkterne fra Corinthians-Santos

Ingen kommentarer:

Send en kommentar