torsdag den 7. juni 2012

Sejr og topplacering til Vasco da Gama

Vasco da Gama hentede sin tredje sejr i rap, da man hjemme på São Januário besejrede oprykkerne fra Náutico med 4-2. Den rutinerede angriber Alecsandro understregede sin fine form med to scoringer, mens de par andre erfarne drenge Felipe og Juninho fulgte trop med et mål hver. Martinez og Araújo reducerede for gæsterne. Vasco fører Serie A med 9 points for 3 kampe og er sammen med Botafogo det eneste hold med maksimumpoint. Náutico ligger nede under stregen med et enkelt point ud af 9 mulige.
Santos mod Fluminense ligner på papiret en storkamp, men begge mandskaber er for tiden stærkt handicappede. Santos må for tiden undvære landholdsspillerne Rafael, Ganso og Neymar, og hos Fluminense ser det ikke bedre ud med en skadesliste med navne som Fred og Deco. Kampen var da også en middelmådig affære, som endte 1-1. Rentería kom på tavlen for Santos, men en straffesparkscoring af Carlinhos sørgede for, at der kom et point med til Rio de Janeiro.
Flamengo skulle i udekampen mod Ponte Preta vise, at holdet kan klare sig uden Ronaldinho Gaúcho , men de rød-sorte kører fortsat i samme rille. Oprykkerne var sågar foran to gange mod favoritterne fra Rio de Janeiro, men et mål i overtiden af Vágner Love reddede resultatet 2-2 og det ene point til Flamengo. Det var tredje kamp i træk, at Flamengo spillede remis, og det rækker til en placering som nr. 11. Ponte Preta er lidt dårligere kørende som nr. 14 med 2 points.
Palmeiras er ligesom Flamengo et hold i problemer. Felipe Scolaris udvalgte er fortsat uden sejr efter onsdagens 2-1 nederlag til oprykkerne fra Sport Recife. Marquinhos Paraná og Felipe Azevedo scorede for hjemmeholdet, mens piraten Hernan Barcos stod for Palmeiras' enlige træffer. Argentineren havde bolden i nettet endnu en gang kort før tid, men målet blev under stort postyr underkendt for offside. Marginalerne er ikke med Palmeiras, der ligger og roder rundt under nedrykningsstregen. Det går straks bedre for Sport Recife med 5 points ud af 9 mulige og en placering som nr. 7.
Coritiba fik sin første sejr i Serie A i denne sæson, da man hjemme på Couto Pereira i Curitiba besejrede oprykkerne fra Portuguesa med 2-0. Ayrton og Everton Costa slog begge til inden pausen, og Coritiba overlader dermed lanternepladsen til Corinthians. De brasilianske mestre kan dog overlade sidstepladsen til netop Portuguesa, såfremt Corinthians får point i torsdagens hjemmekamp mod Figueirense.

Se målene fra Vasco da Gama-Náutico

Resultater af onsdagens kampe:
Atlético Goianiense-Grêmio 0-1
Atlético Mineiro-Bahia 1-1
Coritiba-Portuguesa 2-0
Internacional-São Paulo 1-0
Ponte Preta-Flamengo 2-2
Santos-Fluminense 1-1
Sport Recife-Palmeiras 2-1
Vasco da Gama- Náutico 4-2

Ingen kommentarer:

Send en kommentar